Stichting Vrienden Woonplus Barchem
Stichting Vrienden Woonplus Barchem
Woonplus krijgt nieuwe rolstoel van Barchemse Ondernemers Vereniging

Komt het door de immer aanwezige maatschappelijke betrokkenheid van de Barchemse ondernemers? Of zijn het de idyllische donkere dagen voor kerst? Hoe dan ook, de Woonplus Barchem is zeer verheugd met de schenking van een nieuwe rolstoel door de Barchemse Ondernemers Vereniging (BOV).

De BOV, met ruim 50 leden, heeft een gezonde financiŽle draagkracht, en wil dit niet alleen binnen de eigen vereniging houden. De afgelopen jaren kwam dit al tot uitdrukking in een bijdrage voor de bestrijding van stille armoede. Gelukkig is de BOV dit jaar wederom in de gelegenheid om iets extra's te doen voor de Barchemse bevolking - met het Barchemse wooncomplex voor ouderen als uitverkorene.

Altijd handig voor de Barchemse Woonplus om een rolstoel voorhanden te hebben voor uitjes, activiteiten en calamiteiten. Maar de tot op heden aanwezige rolstoel had z'n beste tijd gehad. Regelmatig gebruikt en vaak gerepareerd om nog weer even mee te kunnen. Het aanbod van de BOV kwam dan ook als geroepen. Een ontzettend mooi cadeau, deze gloednieuwe opvouwbare, lichtgewicht aluminium rolstoel, waarvoor bewoners van de Woonplus heel erg dankbaar zijn!

Eddy Brinkman (rechts) overhandigt namens de Barchemse Ondernemers Vereniging de nieuwe rolstoel aan Herman Morsink, voorzitter van de Stichting Vrienden Woonplus Barchem
(foto: Inge Klein Brinke)